Gratis verzending vanaf €30,-

.

Voor 12:00 besteld, dezelfde dag verzonden.

.

logo cananga V2 transparant
Webwinkel Keurmerk

Over Cananga

Wat betekend Canaga eigenlijk ? Cananga komt eignelijk van het latijnse woord: Cananga odorata. Wat de Latijnse benamimg is voor de heerlijke ruikende bloem (en onze favoriet) Ylang Ylang !
 

Gedreven door een grote passie voor essentiële oliën en aanverwante artikelen zijn wij onze webwinkel gestart in 2021. Essentiële oliën als “de essentie” van alles wat leeft. De natuur geeft het aan ons, of eigenlijk hebben we het te leen. Cananga wil dan ook met het diepste respect met deze kostbaarheden omgaan.

Bij Cananga draait alles om het leveren van de beste kwaliteit producten tegen een eerlijke prijs. Wij zijn trots dat wij ons eigen merk essentiële oliën verkopen, zo kunnen wij de zuiverheid en de puurheid hiervan garanderen !

cananga over ons ylang ylang afbeelding
essentiele sinaasappelolie blog cananga

Essentiële sinaasappelolie

Essentiële sinaasappelolie: de zon in een flesje. Net als lavendelolie, eucalyptus olie en pepermuntolie is ook essentiële sinaasappelolie een echte klassieker binnen de aromatherapie. Deze

Lees meer »
essentiele lavendelolie blog cananga

Essentiële lavendelolie

Essentiële Lavendelolie: de alleskunner Essentiële Lavendelolie is een van de meest populaire etherische oliën. Iedereen kent het wel. De zeer herkenbare heerlijke geur is voor

Lees meer »