Gratis verzending vanaf €30,-

.

Voor 12:00 besteld, dezelfde dag verzonden.

.

logo cananga V2 transparant
Webwinkel Keurmerk
canaga essentiele olien voor het nieuwe jaar 2023
Essentiële oliën voor een frisse start in het nieuwe jaar

Datum

NIEUW

Essentiële oliën voor het nieuwe jaar

Sluit het oude af en begin met de juiste intenties het nieuwe jaar. De champagne kurken hebben geknald, Het vuurwerk heeft de lucht in vuur en vlam gezet. En we wensen onze dierbare en mooi en gezond nieuw jaar. Het jaar 2023 houd deur voor je open voor nieuwe mogelijkheden, om nieuwe uitdagingen en ontdekkingen van het leven aan te gaan. 

Sommige brengen je naar grote hoogte en andere ervaringen lijken niet zo welkom te zijn, ondanks de goede intenties daarvan. Om nu de positieve intenties voor het juiste nieuwe jaar met een flinke knal het universum in te slingeren kun je gebruik maken van jouw eigen ritueel. Het aansteken van kaarsen voor jouw wensen, voor diegene die niet meer onder ons zijn. Dat je aan die nieuwe baan komend jaar mag beginnen, want dat wil je zo ontzettend graag, of zelfs de liefde van je leven mag ontmoeten. 

Al deze wensen en intenties lopen uiteen van mens tot mens. Maar wist je dat essentiële oliën hier een grote rol bij kunnen spelen ? Hieronder heb zijn er een aantal geschreven die het oude afsluiten en aan het nieuwe beginnen. Voel zelf goed aan of deze oliën je aanspreken. Het is een greep uit vele soorten essentiële oliën uit het assortiment. Alleen jij weet diep van binnen wat bij je past.

Om het oude los te laten voor ruimte van het komende nieuwjaar.

Kaneelolie: Verdrijft melancholie, het verlangen naar vroeger, verwarmt een ‘verkild hart’, en stelt open voor nieuwe mogelijkheden.

Grove den: de olie helpt om ruimte te scheppen en om schuldgevoelens los te kunnen laten. Het bevordert gevoelens van welzijn geeft ruimte en rust in lichaam en geest. Zuivert de omgeving van negatieve gedachten. Geeft rust, vrede en ontspanning, Kan erg goed helpen bij moeilijke familiesituaties.

Geranium: helpt loslaten, harmoniseert en stabiliseert bij stress en emotionele spanningen. Versterkt zenuwstelstel, werkt goed bij mensen die veel van zichzelf eisen. Helpt acceptatie,  zuivert de lucht, bij angst. Geeft veiligheid en kracht en helpt contact maken met zintuigen, emotie en intuïtie. Verbetert communicatie op dat gebied, brengt evenwicht in ontvangen en geven.

Om het nieuwe te verwelkomen.

Wierook: sterk kalmerend voor psyche en ziel, diepe rust en nieuwe kracht gevend, heeft een verhelderend effect, voor inzicht en bezinning, helpt banden met het verleden te verbreken.

Pepermunt: verfrist de geest, werkt verhelderend, ondersteunt de concentratie.  Zuivert de omgeving van onrust en spanningen.  Geeft gevoel van ruimte en rust, Verdiept de ademhaling, voor tolerantie, inspiratie en inzicht.

Mandarijn: is opwekkend, zonnig, licht en vrolijk, gelukzalig, brengt een glimlach terug, ook in moeilijke omstandigheden. Inspireert en verwarmt het lichaam, geest en ziel.

Gebruik deze essentiële oliën wanneer jij dat wilt. Eigenlijk maakt het niet zoveel uit wanneer je ze gebruikt, en dus niet alleen met nieuwjaar. Iedere dag kan een nieuw begin zijn, een nieuwjaar, zelfs iedere seconde van je leven. Vermeng de essentiële oliën met een dragerolie , zoals bijvoorbeeld jojobaolie of amandelolie. en smeer ze op je huid. 

Verdamp ze in een ruimte waar jij je veilig en rustig voelt. Neem één olie die jij prettig vind, of mix de essentiële oliën door elkaar. Het is hoe jij het voelt, hoe jij de toekomst wilt gaan zien, en het oude bedankt voor de lessen, en afsluit. Het verleden laat je nooit helemaal los, maar kijk er met respect naar, bedankt het, en laat het dan los. Een hele mooie, en veilige, jaarwisseling, en een warm, gezond en mooi 2023 toegewenst !

Meer
artikelen