Gratis verzending vanaf €30,-

.

Voor 12:00 besteld, dezelfde dag verzonden.

.

logo cananga V2 transparant
Webwinkel Keurmerk
AROMATHERAPIE IN JOUW BEDRIJF

𝗪𝗮𝘁 𝘇𝗶𝗷𝗻 𝗘𝘀𝘀𝗲𝗻𝘁𝗶ë𝗹𝗲 𝗼𝗹𝗶ë𝗻, 𝘄𝗮𝘁 𝗱𝗼𝗲𝗻 𝘇𝗲, 𝗲𝗻 𝘄𝗮𝘁 𝗯𝗲𝗿𝗲𝗶𝗸 𝗷𝗲 𝗲𝗿𝗺𝗲𝗲.
Essentiële oliën worden ook wel etherische, aromatische of vluchtige oliën genoemd. Dit zijn geurstoffen die opgeslagen liggen in de kleine holtes en kanaaltjes (cellen) van de plant. Het word de “ziel” de “essentie” of de levenskracht van de planten genoemd. Als je een sinaasappel pelt ruik je het meteen: dat zijn de essentiële oliën die vrij komen als de cellen openbreken. Door het gebruik van essentiële oliën kunt je de kwaliteit van de lucht op kantoor, in huis, en zelfs in de auto sterk verbeteren.

𝗛𝗼𝗲 𝗽𝗮𝘀 𝗶𝗸 𝗘𝘀𝘀𝗲𝗻𝘁𝗶ë𝗹𝗲 𝗼𝗹𝗶ë𝗻 𝘁𝗼𝗲 𝗼𝗽 𝗵𝗲𝘁 𝘄𝗲𝗿𝗸.
Aromatherapie richt zich met name op het onderhouden en bevorderen van de gezondheid en geestelijk welzijn met onder andere essentiële oliën. Door het gebruik van essentiële oliën en een diffuser kunt je de kwaliteit van de lucht in kantoor, vergaderruimtes, woonruimte, en zelfs in de auto beïnvloeden en verbeteren. Of misschien heb je tijdens een lange vergadering een oppepper nodig ? Of zijn er spanningen tijdens een conflict situatie op kantoor ? Een paar druppels van diverse essentiële oliën te ondersteuning kan dan al voldoende zijn.

𝗪𝗲𝗹𝗸𝗲 𝗲𝘀𝘀𝗲𝗻𝘁𝗶ë𝗹𝗲 𝗼𝗹𝗶ë𝗻 𝗸𝗮𝗻 𝗶𝗸 𝗴𝗲𝗯𝗿𝘂𝗶𝗸𝗲𝗻?
In principe allemaal. Maar er is nogal een groot aanbod. Dat is leuk, maar ook erg verwarrend. Cananga kan u hierbij vrijblijvend advies geven.

𝗢𝗻𝘁𝘇𝗼𝗿𝗴𝗲𝗻
Zit ik vast aan een abonnement ? Nee hoor. Ik kom graag langs voor een informeel gesprek, waarin ik de sfeer, de omgeving, en uiteraard uw wensen meeneem om een aantal mooie combinaties van essentiële oliën op maat te adviseren voor in de diffuser. Als na, of soms zelfs tijdens het gesprek, al duidelijk is wat de wensen zijn, zal ik de gekozen oliën en/of diffuser voor u bestellen. In overleg kan ik deze komen brengen en installeren, met een korte uitleg. Zijn de oliën op, dan kunt u ze altijd nabestellen via onze webwinkel: www.cananga.nl. Gemakkelijk en snel!

Geurbeleving met essentiële oliën tijdens een vergadering, workshop of gewoon op je werkplek. Extra energie en concentratie nodig tijdens die veel te lange vergadering ? Ongemakkelijke situaties tijdens een overleg ? Of gewoon omdat je behoefte hebt aan wat vrolijkheid ? Dat kan zeker! Met een voor jou op maat gemaakt geuradvies van Cananga. Essentiële oliën kunnen helpen om oa. jouw werkomgeving op een positieve manier te beïnvloeden. Benieuwd naar wat Cananga voor jou kan betekenen ? Neem dan contact met ons op, en wij komen langs voor een geuradvies.